Vacature medewerk(st)er secretariaat

Ben jij degene die op zoek is naar een nieuw avontuur in een klein team met leuke collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Desecretariaatsmanager.nl is een secretariaat servicebureau, gevestigd in Steenwijk, werkzaam voor circa 60 opdrachtgevers door het hele land, op secretarieel en administratief gebied.

In ons team is plaats voor een enthousiaste medewerk(st)er die past in ons kleine team en ons wil ondersteunen.

Het aannemen van de telefoon maakt een groot onderdeel uit van je werkzaamheden. Daarnaast plannen we afspraken in voor bedrijven, therapeuten, organiseren we bijeenkomsten en voeren we secretariaten en administraties voor bedrijven.

Door de aard van de werkzaamheden wordt van je gevraagd om continue tussen de opdrachtgevers te kunnen schakelen.

Opleidingseis
Wij vragen werk- en denkniveau MBO secretarieel verkregen door werkervaring en/of opleiding. Wij verwachten dan ook dat je goede ervaring hebt met Office 365  en uiteraard affiniteit hebt met computersystemen. Daarnaast beschik je over een goede Engelse en Duitse spreekvaardigheid. 

Aantal uren
In eerste instantie zal het gaan om circa 24 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren. 

Ben je open, communicatief vaardig, beschik je over een goede telefoonstem, spreek je accentloos Nederlands ben je proactief, zelfstandig, flexibel, accuraat, en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Reageer dan op deze oproep.

Voor vragen kun je contact opnemen met desecretariaatsmanager.nl, Saskia Rijnvis. Telefonisch bereikbaar op 085 066 3001.

Solliciteren kan per mail: saskiarijnvis@desecretariaatsmanager.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

desecretariaatsmanager.nl maakt onderdeel uit van CS Facilities

 

 

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons