Administratieve ondersteuning

Bent u op zoek naar administratieve ondersteuning voor uw bedrijf? Administratieve handelingen zijn in veel voorkomende gevallen geen prioriteit binnen een kleine onderneming. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij kunnen u de ondersteuning bieden die uw bedrijf nodig heeft.

Denk hierbij aan het verwerken van uw inkoop- en verkoopfacturen, inlezen van bankgegevens en het klaarzetten van betalingen. Echter kunnen wij ook uw gehele boekhouding verzorgen. Daarnaast bewaken wij uw debiteuren- en crediteurenbeheer.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van uw administratie?

  • Het up-to-date hebben van uw cijfers.
  • Bijsturing van kosten is direct mogelijk.
  • Prioriteiten daar waar uw kracht ligt en omzet mee genereert.
  • Minder stress, omdat de Btw-aangifte tijdig wordt ingediend.
/assets/page/19-Administratie.jpg
/assets/page/desecretariaatsmanager-2.jpg

Meer informatie over het uitbesteden van uw administratie:

Wij zijn bekend met verschillende boekhoudprogramma’s en zijn in staat om ook snel om te schakelen naar een voor ons eventueel onbekend boekhoudprogramma. In de praktijk komt bij veel kleine ondernemingen de administratie onder op het prioriteitenlijstje te staan. Door de standaard werkzaamheden binnen uw administratie uit handen te geven heeft u altijd het juiste inzicht in uw financiën en kunt u eventueel tijdig bijsturen. Denkt u bijvoorbeeld aan het bewaken van uw debiteuren, zoals het nabellen bij achterstallige betalingen. 

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons