Telefoonservice uitbesteden

Besteed uw telefoon uit en u wint tijd!

Telefoonservice uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Wij zijn met onze telefoonservice in staat om in korte tijd uw bedrijfscultuur uit te stralen, waardoor wij uw klanten te woord staan alsof we al jaren onderdeel uitmaken van uw bedrijf. Dit lukt doordat we betrokken en empathisch zijn, wat iedere opdrachtgever en bellende klant direct ervaart.

U schakelt uw telefoon naar ons door. Dit kan direct, maar uiteraard kunt u de telefoon ook eerst bij u op kantoor overlaten gaan, zodat u deze zelf aan kunt nemen. Bent u er niet of niet in de gelegenheid dan nemen wij aan.

Gelijk nadat het gesprek is afgerond met uw klant brengen wij u op de hoogte van de inhoud van het gesprek. U ontvangt per e-mail een terugbelverzoek of een call-notitie. U kunt dan op het moment wanneer het u uitkomt de klant benaderen. 

Waarom telefoonservice van desecretariaatsmanager.nl

  1. Wij zijn betrokken en empathisch
  2. Wij zijn een gekwalificeerd klein team van vaste medewerkers
  3. Wij hebben jarenlange ervaring met een oplossingsgericht positieve inslag
/assets/page/desecretariaatsmanager-5.jpg
/assets/page/telefoonservice-uitbesteden.jpg

Meer telefoonservice uitbesteden

Binnen afzienbare tijd zult u ervaren wat u dit aan tijd bespaart en vrijheid geeft, terwijl uw klanten of cliënten toch professioneel en met kennis van zaken te woord worden gestaan.

Volgens uw bedrijfscultuur en uw wensen handelen wij de telefoongesprekken met de klanten af. Voor zover wij deze informatie hebben verstrekken wij die, indien nodig of gewenst verbinden wij door met u of een van uw medewerkers. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een terugbelverzoek door te geven met een gesprekverslag van het telefoongesprek. Ook kunnen wij u ontzorgen op het gebied van agendabeheer en kunnen wij afspraken met uw klanten inplannen. Dit scheelt u of uw medewerkers veel tijd die u kunt besteden aan uw core business.

Wij zijn een klein team, met goed gekwalificeerde, betrokken medewerkers. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en zijn op de hoogte van wat er speelt bij onze opdrachtgevers.

Door onze betrokkenheid en professionaliteit zijn wij in korte tijd in staat uw bedrijfscultuur in te voelen, waardoor wij als verlengstuk kunnen werken zonder dat de klant het merkt.

Hetzelfde geldt voor als u als therapeut werkzaam bent. De hele dag consulten en dan in de avonduren nog de verschillende zaken met betrekking tot de afspraken afwikkelen, dat geeft onrust in uw vrije tijd.

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons