Agendabeheer

Afspraken inplannen is vaak tijdrovend. Wij nemen dit graag van u over! Wij beheren agenda’s van zowel ondernemers danwel therapeuten. Wij zorgen ervoor dat uw agenda effectief wordt beheerd, zodat u toe komt aan uw kerntaken. De afspraken en het inplannen van de agenda stemmen wij samen met u af. Het uitbesteden van uw agendabeheer en onze telefoonservice zijn goed te combineren. Indien een klant belt om een afspraak in te plannen kunnen wij dat gelijk vastleggen in uw agenda. Het is dan niet nodig om zelf klanten terug te bellen om de afspraak in te plannen. Dat bespaart u veel tijd!

Meer informatie over onze agendabeheer  

Wij werken met verschillende systemen en ook uw agenda-systeem zullen wij ons in een handomdraai eigen maken. U heeft dan geen omkijken meer naar het inplannen van afspraken. Wij zorgen ervoor dat de afspraken worden gemaakt. 

/assets/page/15-agendabeheer.jpg
/assets/page/02-sfeer-agenda.jpg

Bent u ondernemer?

Afspraken inplannen kost over het algemeen veel tijd, helemaal als het om grotere overleggen gaat.

Wij nemen dit graag van u over. Op uw verzoek kunnen wij afspraken voor u inplannen of direct met de klant die met ons belt.

Bent u therapeut?

Een veel voorkomend probleem bij therapeuten is dat ze overdag consulten hebben en niet bereikbaar zijn voor cliënten die een afspraak willen inplannen en dit in de avonduren moeten doen.

Onze ervaring heeft geleerd dat er verschillende mogelijkheden zijn om dit op een efficiënte manier aan ons uit te besteden. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons