Secretariële ondersteuning

Onze dienstverlening ontzorgt!

Desecretariaatsmanager.nl is de ideale oplossing als u als bedrijf of vereniging niet beschikt over een eigen secretariaat. Wij nemen de uitvoering van de secretariële taken van u over, zodat u uw tijd aan andere dingen kunt besteden. Bij ons bent u elke werkdag verzekerd van secretariële ondersteuning.

U hoeft geen vaste secretaresse in dienst te nemen en geen werkplek in te richten. Wij bieden onze expertise zowel structureel, danwel incidenteel aan.

Waarom secretariële ondersteuning van desecretriaatsmanager.nl:

  1. Wij denken met u mee om uw bedrijfsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  2. Wij zijn gekenmerkt door onze dienstbaarheid.
  3. Onze betrokkenheid is onze kracht.
/assets/page/23-ondersteuning.jpg
/assets/page/26-ondersteuning.jpg

Meer informatie over secretariële ondersteuning

Agendabeheer, mailen, verwerken van correspondentie, projectadministratie, tekstverwerken, doorschakelen telefoon, notuleren en vele andere taken ter ondersteuning van uw business. 

We kunnen (interim) fungeren als afsprakenbureau, projectsecretariaat of als vervanging van uw secretaresse. We faciliteren in agendabeheer, het versturen van informatie aan uw klanten, het organiseren van trainingen en evenementen, het uittypen van teksten, het beantwoorden van uw e-mail en het notuleren van vergaderingen. Ook schieten wij te hulp voor opdrachten van kortere duur, zoals invallen bij ziekte of zwangerschapsverlof, of ondersteuning van grote projecten tijdens drukkere tijden.

Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij deze werkzaamheden op een efficiënte en professionele manier voor u. Continuïteit is gewaarborgd ook bij ziekte en vakanties.

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons