Secretariaatsservice

Desecretariaatsmanager.nl is de perfecte oplossing als u als bedrijf niet beschikt over een eigen secretaresse. U kunt bij ons gebruikmaken van secretariaatsservice op afstand. Wij nemen de uitvoering van de secretariële taken van u over zodat u uw tijd zinvol kunt besteden.  Bij ons bent u elke werkdag verzekerd van secretariële ondersteuning, ook al maakt u er maandelijks slechts een half uur gebruik van. U hoeft geen dure vaste secretaresse in dienst te nemen en geen werkplek in te richten. Agendabeheer, mailen, verwerken van correspondentie, projectadministratie, tekstverwerken, doorschakelen telefoon, notuleren en vele andere taken ter ondersteuning van uw business. Wij bieden onze expertise zowel structureel als incidenteel aan.

Ook schieten wij te hulp voor opdrachten van kortere duur, zoals invallen bij ziekte of zwangerschapsverlof, of ondersteuning van grote projecten tijdens drukkere tijden.

/assets/page/desecretariaatsmanager-9.jpg
/assets/page/desecretariaatsmanager-10.jpg

Onze secretariaatsservice, uw secretaresse op afstand

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze werkzaamheden op een efficiënte en professionele manier voor u verzorgen op ieder moment dat u dit wenst, continuïteit is gewaarborgd ook bij ziekte en vakanties.

Waarom kiest u voor onze secretariaatsservice:

  1. Continuïteit en professionaliteit gewaarborgd
  2. U betaalt enkel de uren die u bij ons afneemt
  3. U kunt zich breed laten ontzorgen

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons