Referenties

Volgens onze klanten zijn wij een betrouwbare, betrokken en flexibele partner voor o.a. secretariaatsservice, agendabeheer en telefoonservice op afstand.

Gezien de aard van onze dienst staan niet alle opdrachtgevers onder referenties vermeld.

Klaas Jan Louw
pucksonline.nl Pucksonline, webshop in kinderkleding

Wij hebben niet alleen de afhandeling van de telefoon bij desecretariaatsmanager.nl (detelefoniste.nl) ondergebracht, maar in de vakantieperiode zijn de werkzaamheden uitgebreid en ook dat bevalt uitstekend. Als u op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare, flexibele partij dan kunnen wij desecretariaatsmanager.nl absoluut aanbevelen!

Wim van den Berg
www.atlaszone.nl Atlas Zone Therapie

Het mooist is wanneer een patiënt tijdens een behandeling de opmerking maakt dat mijn ‘assistentes’ zo vriendelijk zijn.

Gerrit Jan Gerritsma
ayurveda-arts.nl Ayurveda-arts

Vriendelijk, accuraat en betrokken. Ze nemen de telefoon aan en plannen de afspraken in met mijn patiënten. Al drie jaar werken we op een prettige manier samen.

George de Kam
Stichting MLO

Ik maak gebruik van de diensten van desecretariaatsmanager.nl voor secretariële ondersteuning in verband met werkzaamheden voor een grootschalige enquête die wij uitvoeren.

Gabriela van Gemert-Gunther
vangemertgroep.nl Directeur Van Gemert Groep

Doordat desecretariaatsmanager.nl ook toegang heeft tot onze bestanden en agenda’s kunnen ze onze klanten op een goede manier verder helpen. En dat gaat naar tevredenheid.

Thús Wonen
thuswonen.nl Thús Wonen

De klus van meer dan een jaar is door haar én de medewerkers van desecretariaatsmanager.nl, uitstekend geklaard. Op tijd, to the point verslaglegging, redelijk geprijsd en niet te vergeten representatief. Ze werken to-the-point en met het juiste gevoel voor verhoudingen.

WoON, vereniging voor woningcorporaties in Twente
woontwente.nl WoON, vereniging voor woningcorporaties in Twente

Wij werken al jaren samen met desecretariaatsmanager.nl, omdat ze erg betrouwbaar en deskundig zijn op hun vakgebied. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een prima relatie, waarbij desecretariaatsmanager.nl goed intepreteert hoe zaken liggen en perfect aanvoelt hoe hun positie daarbinnen is.

Wim van den Berg
www.atlaszone.nl Atlas Zone Therapie

Na enige tijd ging desecretariaatsmanager.nl zelfs suggesties aan ons doorgeven ter verbetering van ons functioneren. Omgekeerd, vroegen wij enkele malen hun advies over bepaalde dingen waar wij hun kijk op de zaak belangrijk vonden. Er werd dan altijd serieus en betrokken meegedacht.

Woon Vereniging Twente #2
woontwente.nl WoON, vereniging voor woningcorporaties in Twente

De medewerkers van desecretariaatsmanager.nl zijn betrokken en goed geïnformeerd, de communicatie is plezierig en direct en ook altijd op het juiste moment. De dienstverlening wordt dus heel letterlijk vertaald naar meedenken en meedoen.