Referenties

Nick
Rijbewijskeuring Holland

 

Bij Rijbewijskeuring Holland zijn we uitermate tevreden over onze samenwerking met De Secretariaatsmanager. Dankzij hun voortreffelijke dienstverlening hebben we een betrouwbare en doeltreffende partner gevonden voor het beheer van onze administratieve en organisatorische processen.
 
De Secretariaatsmanager is niet alleen goed geïnformeerd over de behoeften en verwachtingen van onze klanten, maar biedt ook die extra toewijding die ons in staat stelt om een uitzonderlijk hoge klanttevredenheid te behalen. Ze zijn proactief, attent en deskundig, waardoor onze samenwerking naadloos en succesvol verloopt.
 
Daarnaast draagt De Secretariaatsmanager bij aan de optimalisatie van onze werkprocessen door het implementeren van innovatieve oplossingen en het inspelen op de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten en organisatie. Deze aanpak stelt ons in staat om ons te concentreren op onze kernactiviteiten, terwijl we weten dat onze administratie in goede handen is.
 
We zijn echt enthousiast over onze samenwerking met De Secretariaatsmanager, waarmee we gezamenlijk bijdragen aan een veerkrachtige en vitale verkeers- en vervoerssector in Nederland.

Met vriendelijke groet,

Nick

Rijbewijskeuring Holland B.V.

 

Plan uw keuring | Ontvang de nieuwsbrief | Service & contact

 

Volg en vind ons op sociale media.

 

LinkedinTwitter | Google Business | Facebook

 

AB Sales & Trade

Als bedrijf moet je zorgen dat de telefoon te allen tijde opgenomen wordt. Lang niet altijd lukt dat. Dan moet je zorgen dat er een goede back up is.

Die hebben wij gevonden bij detelefoniste.nl. Meer dan 3 jaar zijn wij tot volle tevredenheid klant. Plezierig en accuraat, zo wordt het door onze klanten ervaren.

Helder in Huizen

We zijn zeer tevreden met de professionele service van desecretariaatsmanager.nl.

Ze staan onze klanten perfect te woord en aan een half woord van ons hebben ze genoeg. In drukke tijden een geweldige uitkomst.

Ik raad ze van harte aan!

Klaas Jan Louw
Webshop in kinderkleding

Wij hebben niet alleen de afhandeling van de telefoon bij desecretariaatsmanager.nl (detelefoniste.nl) ondergebracht, maar in de vakantieperiode zijn de werkzaamheden uitgebreid en ook dat bevalt uitstekend. Als u op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare, flexibele partij dan kunnen wij desecretariaatsmanager.nl absoluut aanbevelen!

Wim van den Berg
www.atlaszone.nl Atlas Zone Therapie

Het mooist is wanneer een patiënt tijdens een behandeling de opmerking maakt dat mijn ‘assistentes’ zo vriendelijk zijn. Na enige tijd ging desecretariaatsmanager.nl zelfs suggesties aan ons doorgeven ter verbetering van ons functioneren. Omgekeerd, vroegen wij enkele malen hun advies over bepaalde dingen waar wij hun kijk op de zaak belangrijk vonden. Er werd dan altijd serieus en betrokken meegedacht.

Gerrit Jan Gerritsma
ayurveda-arts.nl Ayurveda-arts

Vriendelijk, accuraat en betrokken. Ze nemen de telefoon aan en plannen de afspraken in met mijn patiënten. Al drie jaar werken we op een prettige manier samen.

WoON, vereniging voor woningcorporaties in Twente
woontwente.nl WoON, vereniging voor woningcorporaties in Twente

Wij werken al jaren samen met desecretariaatsmanager.nl, omdat ze erg betrouwbaar en deskundig zijn op hun vakgebied. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een prima relatie, waarbij desecretariaatsmanager.nl goed interpreteert hoe zaken liggen en perfect aanvoelt hoe hun positie daarbinnen is. De dienstverlening wordt dus heel letterlijk vertaald naar meedenken en meedoen.

Risette
Direct-Psycholoog

Wij werken sinds een aantal jaren met grote tevredenheid samen met desecretariaatsmanager.nl. De dames werken zeer professioneel, zijn erg betrokken en weten van elkaar wat er speelt.
Mochten cliënten in de ochtend bellen met bijvoorbeeld Janina en in de middag spreken ze bijvoorbeeld met Cindy dan weten ze van elkaar waar deze persoon voor heeft gebeld. Dit geeft een positief beeld voor je eigen bedrijf, in ons geval Direct-psycholoog.

desecretariaatsmanager.nl kan veel meer verzorgen dan alleen de bereikbaarheid en het inplannen van de afspraken. Ze regelen bij ons ook een deel van de facturatie, maar ook andere secretariële werkzaamheden kan je goed aan hen delegeren.

Kornelis Caps & Closures

Kornelis Caps & Closures vindt een goede bereikbaarheid ontzettend belangrijk.
Wanneer de bezetting laag is, bij een plotseling ingelast overleg, of tijdens piekuren schakelen wij desecretariaatsmanager.nl in. Eén telefoontje of e-mail is dan genoeg: even kortsluiten wie er afwezig zijn en het is geregeld. Of het nu om een kwartiertje gaat of een hele middag, volgende week of per direct, het is altijd mogelijk. En onze klant heeft vaak niets in de gaten, er wordt tenslotte met onze eigen bedrijfsnaam opgenomen en doorverbonden naar onze doorkiesnummers.

Wij maken dan ook regelmatig dankbaar gebruik van desecretariaatsmanager.nl!

Paul Verrips
Laveau Schoonmaak

Al sinds enkele jaren maken wij gebruik van de service van desecretariaatsmanager.nl. Ten tijde van onderbezetting, vakantieperiodes en andere situaties waarbij wij zelf onze telefonische bereikbaarheid niet accuraat kunnen waarborgen, neemt desecretariaatsmanager.nl dit van ons over, op een professionele wijze, met een adequate verslaglegging van het telefoongesprek en de te ondernemen acties.

Voor Laveau Schoonmaak is dit een perfecte aanvulling om professioneel klanten en relaties te woord te staan als we het zelf even niet kunnen doen.

Webwinkel Decovista

Wij kozen voor desecretariaatsmanager.nl waarvan de medewerkers dialectloos Nederlands spreken. Zo merkt de klant vaak niet eens dat we zelf afwezig zijn. Een aanbevelenswaardige oplossing, ook voor kortstondige waarneming, zonder contracten of onredelijke kosten.

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons