Even voorstellen

Mijn naam is Ápril Vreeling en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment studeer ik rechten aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en ben ik sinds enige tijd werkzaam bij de Secretariaatsmanager.

Als rechtenstudent aan Windesheim krijg ik de kans om mijn passie voor recht en gerechtigheid na te jagen. De studie biedt een brede basis in verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, privaatrecht en bestuursrecht. Door de variatie in vakken kan ik ontdekken welk rechtsgebied het beste bij mij past. Daarnaast biedt de studie mij de kans om mijn analytische vaardigheden en vermogen om te argumenteren te ontwikkelen, wat van essentieel belang is voor een carrière later in de juridische wereld.

Mijn werk als secretariaatsmedewerkster voor diverse opdrachtgevers past goed bij mijn studie rechten omdat het me de kans geeft om mijn organisatorische vaardigheden te benutten en mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het nauw samenwerken met mensen uit verschillende branches en sectoren vind ik daarom een leuke afwisseling. Dankzij de flexibiliteit die mijn werk biedt, kan ik mijn studie en werk effectief balanceren. Mijn werkuren plan ik zodat ze passen bij mijn studierooster, waardoor ik voldoende tijd over heb voor colleges, zelfstudie en opdrachten. Hierdoor heb ik ook nog ruimte voor mijn hobby’s in mijn vrije tijd, zoals sporten in de sportschool en lezen.

Al met al sluit mijn werk als secretariaatsmedewerker goed aan bij mijn studie rechten. Het stelt me in staat om de kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn studie op doe, in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om mezelf te ontwikkelen als secretariaatsmedewerkster!

Geïnteresseerd in onze onderscheidende aanpak?

Neem contact op met ons